Нове обладнання і меблі. У Шумській лікарні оновили лабораторію (Відео)

Правильний діагноз – запорука одужання. Відтепер переваги якісного обстеження відчують пацієнти Шумської лікарні. За підтримки благодійників у медзакладі оновили лабораторію. Щодня тут надають послуги сотні жителям.

– Зараз все оновлено, покращено. Дуже гарно зробили ремонти, світло приємно, – пацієнтка Ольга

– Дуже подобається, дуже, тепер можна йти лікуватись, умови гарні, – пацієнтка Наталя

Понад 20 років у лабораторії нічого не змінювали. Лаборанти працювали за старим обладнанням і пошарпаними меблями. Ремонт у двох кабінетах зробили за два місяці.

– Поставили нам нові шафи, столи, які комфортні в роботі. Зараз усе дуже гарно зроблено в одному стилі й практично, – завідувач клініко-діагностичної лабораторії Мирослава Пелешок.

– Зробили капітальний ремонт, оснастили сучасними меблями і закупили нове обладнання. Тепер не те, що сучасно, лабораторія передбачає забір біологічно матеріалу, а це агресивні середовища і для того, щоб провести дезінфекцію потрібні умови, ці умови зараз створені, – головний лікар Шумської ЦРЛ Андрій Бобровський.

Сучасну лабораторію обладнали за кошти компанії «Контінентал», раніше відомої як «МРІЯ»

– Загальна сума допомоги складає 108 тис грн., за ці кошти обладнали три кабінети в лабораторії. Ми допомагаємо цій лікарні, тому що тут обслуговуються наші пайовики, – старший менеджер з комунікацій з громадами кластеру «Полісся» Микола Вальчук.

Компанія традиційно  підтримує соціальні проекти громад, у яких орендує землі. Два роки тому для Шумської лікарні придбали реанімобіль, а торік відремонтували ліфт. Обіцяють допомагати й надалі.

 

Попередня стаття

У Тернополі зносять частину недобудованого заводу “Сатурн” (Відео)

Наступна стаття

Якісні бетонні дороги та гарантію на них вимагає кандидат у депутати Роман Василіцький (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.