Якісні бетонні дороги та гарантію на них вимагає кандидат у депутати Роман Василіцький (Відео)

Українські компанії з будівництва доріг дають гарантію на їх експлуатацію всього 3 роки, натомість іноземні запевняють, що покриття буде придатним для користування 30−40 років. Бетонні дороги є міцнішими та довговічнішими, ніж асфальтні, а їх вартість від закордонних виробників становить близько 250−300 тисяч євро за кілометр.

«Я йду до Верховної Ради, щоб змінити ситуацію на дорогах. Магістральні дороги потрібно віддати на обслуговування іноземним або українським приватним компаніям. Дороги місцевого значення в громад має забрати держава, бо вони не зможуть їх відремонтувати через брак коштів. Коли я буду депутатом Верховної Ради, вимагатиму, щоб гроші не «закопували» в дорогу, а робили якісне бетонне покриття, яким їздитимуть наші діти», − зазначає кандидат у депутати до Верховної Ради Роман Василіцький.

 

 

Попередня стаття

Нове обладнання і меблі. У Шумській лікарні оновили лабораторію (Відео)

Наступна стаття

Проста, доступна людина, завжди послухає і порадить, –директор ПОП “Урманське” Василь Лещук про Івана Чайківського

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.