У Тернополі біля бару “Сіті” підрізали чоловіка, потерпілий помер

З0 червня у Тернополі біля бару “Сіті”, що напроти залізничного вокзалу, підрізали людину, – повідомляє сайт “20Хвилин”.  Ця інформація підтвердилась. Трагедія трапилася близно першій ночі. Молодого чоловіка з ножовим пораненням бригада швидкої госпіталізувала.

– Це трапилось напроти бару “Сіті”, – уточнюють в Центрі екстреної медичної допомоги. – Потерпілий – молодий чоловік, він був у стані алкогольного сп’яніння. Його з ножовим пораненням живота госпіталізували в лікарню швидкої допомоги.  У реанімації лікарні швидкої допомоги розповіли, що чоловік помер, – пише “20Хвилин”.  Деталі події та офіційний коментар поліції згодом.

Попередня стаття

Тернополянам, у яких вщент вигоріло житло, потрібна допомога

Наступна стаття

«Тримаємось, бо на руках двоє діток»: тернополянин просить допомогти онкохворій дружині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.