Люди йому довіряють, бо дотримується слова, – підприємець Микола Камалієв про Івана Чайківського

Іван Чайківський член Аграрної партії України, засновник і директор корпорації «Агропродсервіс». Він – претендент на мандат депутата Верховної Ради по виборчому округу № 165 у місті Бережани і частині Тернополя, Бережанському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому, Тернопільському і Кременецькому районах.

Іван Чайківський йде в депутати, щоб підняти економіку України. Він хоче покращити життя села, створивши робочі місця, надавши переваги тим, хто працює на українській землі.

З цього приводу свою солідарність з ним висловлює підприємець Микола Камалієв:

«Кожен з нас вже втомився від порожніх обіцянок політиків. Вимагаємо конкретних справ: для людей, заради людей. Чайківський − людина справи. Дотримується слова, за нього говорить зроблене ним. Люди йому довіряють. Він має бути в Парламенті».

 

Попередня стаття

З синцями в лікарні. До 7-місячної дівчинки мама не навідується

Наступна стаття

Обміняємо старі двері на нові, – акція в Агата-Буд

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.