З синцями в лікарні. До 7-місячної дівчинки мама не навідується

П’яна мама недогледіла немовля.  7-місячна дівчинка з Кременеччини поступила в приймальне відділення Почаївської лікарні 30 червня. У неї медики виявили поверхневі травми, гематоми і садини обличчя. Переломів у дитини не має.

– Дівчинка поступила у стані середньої важкості з поверхневими травмами. Зараз її стан відносно задовільний, гематоми розсмоктуються, садини заживають, – розповіла дитячий  анестезіолог педіатричного відділення Почаївської лікарні Світлана Сорока.

За три дні до дівчинки навідалися лише родичі. Мами біля дитини не має. Подальшу долю 7-місячної малечі вирішують соціальні служби. Поки дитина буде в лікарні.

Зазначимо, про те, що 27-річна жінка б’є свою кількамісячну доньку повідомили поліції сусіди. Вони заявили, що мама у стані алкогольного сп’яніння, а її дитина на очах у свідків кілька разів випадала з візочка. Жінка намагалася її у нього посадити та марно. В результаті – коляска впала на дівчинку. Люди спробували відібрати маля, але жінка не віддавала дівчинку й тікала з нею.

Попередня стаття

Іноземні волонтери знайомлять діток Білецької громади з культурою своїх країн (Відео)

Наступна стаття

Люди йому довіряють, бо дотримується слова, – підприємець Микола Камалієв про Івана Чайківського

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.