Він з покоління вільних українців, − нардеп Олег Березюк про Тараса Навольського

Нещодавно Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати України Тараса Навольського вихідця із Заліщиків. Його висунуто політичною партією “Об’єднання “САМОПОМІЧ” та балотується по виборчому округу № 167 – у Борщівському, Заліщицькому, Чортківському районах та м. Чортків.

Тарас Навольський міг побудувати карʼєру в Канаді, проте обрав роботу в Україні − у рідних Заліщиках, і мріє покращити життя українців.

З огляду на це, претендента на мандат підтримав народний депутат Олег Березюк:

«Тарас Навольський – це унікальна людина з покоління вільних українців, яким не більше 20−30 років і які самостійно стали успішними. Тому, якби на моєму окрузі йшов Тарас Навольський, я б ні хвилини не думав. Я б став волонтером його команди і голосував тільки за нього», – сказав Олег Березюк.

Попередня стаття

Київські журналісти з’ясосували подробиці вбивства Ірини Мукоїди з Тернопільщини (Відео)

Наступна стаття

Створив підприємство з нуля і забезпечує роботою сотню людей, – Руслан Почигайло про Івана Чайківського

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.