Хіти, записані батьками випускників Тернопільщини, сколихнули соцмережі (Відео)

Випускний… Школярі дорослішають і перетворюються із маленьких першокласників у випускників. У день прощання зі шкільним життям батьки завжди намагаються подивувати своїх чад оригінальними подарунками. Все більшої популярності набирають музичні вітання, записані батьками дітей. Тернопільські матусі “задніх не пасуть”. Зорганізувавшись, жінки записали кавери на відомі хіти.

Так, матусі випускників 11-Б класу школи №3 записали каверверсію відомого хіта гурту “КAZKA” “Плакала”. Ідея належить голові батьківського комітету Людмилі Клизуб. Проблем жодних не виникло, адже усі батьки класу підтримали і долучилися.  Увімкнули пісню під час випускного. Діти були вражені, про сюрприз не знали.

Оригінально до відзначення випускного дня підійшли й батьки учнів опорного закладу Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 на Тернопільщині. Цього разу участь у зйомці взяли також татусі. Разом з матусями вони зняли кліп на відому вже пісню, проте слова – авторські. Твір присвятили усім приготуванням до одного із найважливіших днів у житті випускників. Відео б’є рекорди переглядів – за короткий час його переглянули вже понад 10 тисяч людей.

Попередня стаття

Обміняємо старі двері на нові, – акція в Агата-Буд

Наступна стаття

Ремонт на вул. Яремчука, 25 у Тернополі продовжать після погодження мешканців

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.