У Тернополі розшукують чоловіків, які на Вербицького потрощили автомобіль (Відео)

У Тернополі правоохоронці розшукують чоловіків, яких підозрюють в умисному знищенні чужого майна.  9 червня в період з 3:00 по 3:20 підозрювані розтрощили автомобіль марки Ford Fiesta, припаркований на вулиці Вербицького. Сума збитків – близько 130 тисяч гривень. 
Камери відеоспостереження зафіксували сам факт правопорушення, а також інших можливих очевидців даного злочину.  Якщо ви впізнали цих осіб або знаєте про їхнє місцеперебування, просимо звертатися за номерами у Тернополі:  27-11-70, (067)-351-38-37 або на лінію “102”.
Попередня стаття

На Лановецькому полігоні з відходами трапилася масштабна пожежа (Фото)

Наступна стаття

Тернопільські зірки та військові зіграли футбольний товариський матч (ФОТО)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.