Правоохоронці встановили особу жінки, яку переїхав потяг поблизу Тернополя (Відео)

Особу жінки, яка потрапила під потяг, встановили. Це – жителька села Біла, 1948 року народження. Пенсіонерка мешкає в одному будинку з онукою та її чоловіком. Проте в помешканні два входи, тому, коли вона пішла з дому, рідні не знають.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце аварії, встановила й потяг, який ймовірно переїхав жінку. Це – вантажний поїзд, що проїжджав через дану ділянку близько 9:15. На колесах його вагонів виявили сліди бурого кольору. Машиніст каже, що коли проїжджав повз ту ділянку дороги, на колії нікого не бачив.

Нагадаємо, що повідомлення про тіло жінки на колії повідомив машиніст електропоїзда у понеділок, 8 липня. Невідому він виявив близько 9:15 в межах станції “Тернопіль” у селі Біла.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 276 ККУ – Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Досьє102

Попередня стаття

Тернополянин просить допомогти врятувати життя батьку двох синів

Наступна стаття

Тернополянина вбили під час святкування Івана Купала

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.