Тернополянина вбили під час святкування Івана Купала

Гулянка закінчилась смертю. У селі Сороцьке Теребовлянського району внаслідок бійки загинув 27-річний тернополянин. Трагедія сталась 7 липня – під час святкування Івана Купала.

Як повідомив начальник слідства Теребовлянського відділу поліції Ігор Пискливець, загиблий з товаришем відпочивали в селі, вживаючи алкоголь. Чоловіки шукали компанію, з якою б продовжили святкування, тому прийшли на ставок, де відпочивали люди із сусідніх сіл.

Між присутніми завʼязалась словесна перепалка, яка переросла в бійку. Потерпілий поранив ножем двох незнайомців, які наздогнали його та почали бити. Інший чоловік втік, а коли повернувся назад, то побачив товариша на березі річки без свідомості.

Уже під ранок рідні викликали «швидку», але врятувати життя пораненому не вдалося – він помер в реанімації.

Нападників вже знайшли – ними виявились 24-річні жителі села Ілавче. Зараз їм оголошено підозру – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

Попередня стаття

Правоохоронці встановили особу жінки, яку переїхав потяг поблизу Тернополя (Відео)

Наступна стаття

Ремонт Гаївського мосту завершать, якщо профінансує держава

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.