У Бережанах на храмове свято освятили фігуру Івана Хрестителя (Відео)

Під заступництвом Хрестителя. При в’їзді в Бережани дорогу вказує Іоан Предтеча. Фігуру встановили біля храму Різдва Івана Хрестителя. У престольний празник парафіяни церкви тішаться знаковим дарунком.

– Дуже гарно виглядає, якраз тут підходить, бо це церква Івана Хрестителя. Дуже гарно. При в’їзді в Бережани вказує дорогу, – парафіянка Надія

– Мені дуже подобається. Дуже символічно біля нашого храму, я дуже рада, – парафіянка Марія

Права рука святого піднесена вгору, а лівою Пророк тримає довгий жезл з хрестом. Щодня Предтеча нагадуватиме сотням проїжджих про Божу істину.

– Ця фігура Івана Хрестителя вказує, що ми маємо пригадати собі слова Ісуса Христа про покаяння і правду, котру він завжди говорив і за яку загинув. Тепер український народ страждає за правду, але ми віримо, що саме правда визволить нас і дасть нам світле майбутнє, – отець Михайло настоятель храму Різдво Івана Хрестителя.

Встановлена фігура Хрестителя Господнього, – дяка Богу від компанії «Агропродсервіс» за 20-річчя успішної праці.

– Наша компанія уже 20 років створює матеріальні блага. Ми ніколи не забуваємо, що усе, що ми маємо на землі, не просто так. Наша праця без Божого благословення не вартувала б нічого. Сьогодні ми освячуємо уже третю фігуру, а буде їх ще цілий ряд в різник куточках нашої області, – генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

На храмове свято освятили пам’ятник запрошені священики. Гостем став іменинник Іван Чайківський.

– Знаю багатьох друзів, які займаються бізнесом, розвивають економіку, займаються місіонерством, але не можу похвалитися, що знаю людей, окрім вас, котрі б об’єднали перше і друге, – отець Михайло настоятель храму Різдво Івана Хрестителя.

Іван Чайківський вдячний компанії «Агропродсервіс» за продовження, започаткованих ним, добрих справ.

– Посвята цієї фігури Івана Хрестителя – велична. Також вдячний керівникам компанії «Агропродсервіс» за те, що багато років докладаються до духовного, є соціально відповідальними на територіях, де обробляють землі, – Іван Чайківський.

Через століття фігури святих будуть спомином про людей, які люблять Бога і свою землю.

 

 

Попередня стаття

Розвиває аграрний сектор Тернопільщини, – доктор економічних наук Василь Коломийчук про Івана Чайківського (Відео)

Наступна стаття

Непрофесіонали в політиці – прірва для країни, – Микола Томенко (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.