Розвиває аграрний сектор Тернопільщини, – доктор економічних наук Василь Коломийчук про Івана Чайківського (Відео)

Іван Чайківський член Аграрної партії України, засновник і директор корпорації «Агропродсервіс». Він балотується в депутати Верховної Ради по виборчому округу № 165 у Тернополі, Бережанах, Козівському, Зборівському, Бережанському, Підгаєцькому, Кременецькому і Тернопільському районах.

На підтримку Івана Чайківського виступив доктор економічних наук, професор Василь Коломийчук:

«Вже 20 років Іван Чайківський розвиває аграрний сектор нашої області. На українські гроші він створив українське підприємство, яке дає роботу українцям та сплачує податки до українського бюджету. Настав час економістів-практиків. Я підтримую Івана Чайківського».

Попередня стаття

«Тарас Пастух – надійний. Він йде у Верховну Раду, щоб допомогти у цій війні», – військовослужбовець Микола (Відео)

Наступна стаття

У Бережанах на храмове свято освятили фігуру Івана Хрестителя (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.