Захистити майбутнє України закликають кандидати у депутати від Тернопільщини (Відео)

Не зруйнувати закладений фундамент та захистити європейське майбутнє України. Кандидати у депутати від Тернопільщини намагаються привернути увагу небайдужої громадськості національною ініціативою. Усі в один голос зазначають, головне – не втратити здобуте. А повернення в Україну політиків, чиї інтереси йдуть в розріз із державними, свідчить тільки про одне – об’єднуватися потрібно вже зараз.

«Звертаємось до всіх українців, аби вони підтримали нашу ініціативу і не допустили повернення до російської орбіти», – каже кандидат у депутати від 165 округу Тарас Юрик.

Рішуче захищати українські цінності закликає екс-очільник області Степан Барна. Каже, в уряді повинні бути політики з державницькою позицією, а не реваншисти.

«Для нас важливо, щоб ті, хто був причетний до вбивства співвітчизників під час Революції гідності і під час війни з російським окупантом, не прийшли до влади. Наша мета – це велика і сильна Україна, яка буде повноправним членом Європейського Союзу», – наголошує кандидат у депутати від Тернополя Степан Барна.

Те, що загроза не вигадана підтверджує і кандидат у депутати Олег Барна. Чоловік сам був учасником АТО і як ніхто знає: поступитись – означає програти.

 «Здача позицій – це, фактично, мир на умовах капітуляції. Це становитиме загрозу нашим військовим і призведе до багатотисячних жертв, тому що вони будуть позбавлені оборони», – зазначає кандидат у депутати від 167 округу Олег Барна.

Якою б сильною не  була ненависть політиків один до одного, каже кандидат у депутати Валерій Чоботарь, повинні бути спільні ідеї, щодо яких немає ані заперечень, ані взаємної боротьби. Сьогодні ціна амбіцій – надто велика.

«Вибори – це про власний вибір і про усвідомлення відповідальності, тому що будь-який вибір має наслідки. І не Росія буде винна у втраті нашої державності, не політична сила буде винна у втраті нашої державності, ми самі маємо можливість її знищити», – наголошує кандидат у депутати від 164 округу Валерій Чоботарь.

У виборі уряду, учасники ініціативи «Стоп реванш» радять керуватись не емоціями, а розумом. Адже дострокові парламентські вибори покажуть – залишиться Україна проєвропейською та демократичною чи повернеться в орбіту інтересів Росії.

Попередня стаття

Лемківський музей на Монастирищині популяризує культуру лемків (Відео)

Наступна стаття

Підтримує молодих спортсменів і бачить в них майбутнє, − гравець ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віталій Коломієць про Івана Чайківського (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.