У Тернополі зіграли футбольний матч для дітей-сиріт

Четвертий  футбольний товариський матч команда «Вставай сонце»  та «Сирна хата +» зіграли 9 липня  на штучному полі школи № 11. Гасло  матчу: «Не будь байдужим, відкрий своє серце для дітей». Із рахунком 12:4 перемогла команда «Сирна хата +». Водночас у серії 11-метровок (пенальті) матч завершився в нічию з рахунком 4:4.

Цього разу він був благодійним, тому  присвячений дітям-сиротам Центру соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Тернопільської ОДА.  Для близько двох десятків діток підготували велику кількість подарунків від партнерів гри та спонсорів. Відпочинок у Карпатах, спортивні тренування, засоби особистої гігієни, можливість навчатися в одному із тернопільських коледжів,  ікону Святого Миколая Чудотворця, різні смаколики та напої – усе це отримали у подарунок діти.

 –  Саме в дитячі роки закладається фундамент особистості, визначається, якою буде людина – доброю, чуйною, милосердною, чи озлобленою та агресивною. Нелегко в наші часи добре виховати дитину навіть у повноцінній сімї, але в набагато важчій та драматичнішій ситуаціїї перебувають діти, які позбавлені любові батька та матері, – зазначає директор ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» Вадим Ластовицький. Тому цей матч і був присвячений цим діткам.

Заслужений артист України, лідер гурту «Нічлава» та учасник команди «Вставай Сонце» Андрій Підлужний каже:

 Кожен матч є або благодійним, або присвяченим тій чи іншій людині , чи способом привернення до проблеми  або ж згадкою про людей, які заслуговують на це.

До слова, серія цих товариських матчів продовжується в рамках підготовки до турніру пам’яті Ігора Пелеха.

Попередня стаття

Поліцейські розшукали зниклого кременецького військового

Наступна стаття

Мультфільм про бідних українських землевласників (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.