На Зустріч з Богородицею. Тисяча прочан з Тернополя вирушили до Зарваниці (Відео)

На зустріч з Богородицею. Тисяча прочан з Тернополя вирушають у пішу прощу до українського Лурду. Дорогу до невеличкого села Зарваниці, – одного зі світових паломницьких центрів, знають тисячі вірян.

– Зарваниця – це шматок земного раю, таких місць є багато, але це своє, рідне. Коли щиро молиться багато людей – відчуття неймовірні, – прочанка Ірина.

– Приходиш в Зарваницю, відчуваєш  неймовірне піднесення, втома, біль проходять самі собою, – прочанка Люда. 

Цьогоріч проща в Марійському духовному центрі приурочена 30-річчю виходу УГКЦ з підпілля та молитві за мир.

–  Паломництво є таким символом єдності, бо люди одне одному допомагають, підтримують, це як одна велика родина прямує до Зарваниці, – єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії Теодор Мартинюк.

Отримавши благословення отців, прочани починають 60-кілометровий шлях. Вже завтра паломники прибудуть до святого місця. Багатотисячною ходою зі свічками славитимуть Діву Марію.

Попередня стаття

Суд Італії виніс вирок нацгвардійцю, родом з Тернопільщини

Наступна стаття

Робить інвестицію у здорову націю, – воротар ФК «Агрон–Агропродсервіс–Ветеран» Віктор Назарук про Івана Чайківського (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.