Такі люди конкретних справ повинні бути в парламенті, – директор ТОВ «Дружба» Наталія Янкевич про Івана Чайківського (Відео)

Іван Чайківський балотується в депутати Верховної Ради по виборчому округу № 165 у місті Бережани і частині Тернополя, Бережанському, Зборівському, Козівському, Підгаєцькому, Тернопільському і Кременецькому районах. Він член Аграрної партії України та директор корпорації «Агропродсервіс».

У депутати йде, щоб покращити економіку України. Він хоче зробити гідним життя селян, створивши робочі місця, надавши переваги тим, хто працює на українській землі.

Івана Чайківського підтримує директор ТОВ «Дружба» Наталія Янкевич:

«Окремі галузі сільського господарства не відразу є рентабельними. Часом треба докласти надзусиль, щоб переконати команду працювати на майбутній результат. Всі справи, за які береться Іван Чайківський доводяться до кінця. Це людина, яка ніколи не приймає половинчастих рішень. Такі люди конкретних справ повинні бути в парламенті. Я підтримую Івана Чайківського».

Попередня стаття

Під Божим покровом Зборів. На Тернопільщині освятили фігуру Ісуса Христа (Відео)

Наступна стаття

«Показати військову могутність можна й репортажем», – тернополяни про скасування параду (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.