«Показати військову могутність можна й репортажем», – тернополяни про скасування параду (Відео)

Військового параду на день Незалежності не буде. Президент України Володимир Зеленський запропонував не проводити парад на День Незалежності. Натомість хоче виділити 300 мільйонів гривень на премії українським військовим.
Щорічний традиційний військовий парад на День Незалежності – помпезний і точно недешевий, про це Володимир Зеленський заявив у новому відеозверненні, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Мені здається, що цього року краще ці гроші виділити нашим героям, нашим військовим. І ми прийняли рішення виділити 300 мільйонів гривень на премії. Це солдати строкової служби, це сержанти, офіцери, всі. І обов’язково військові, які виконують завдання в зоні проведення операції Об’єданих сил, – сказав президент.

Водночас Зеленський запевнив, що святкування Дня Незалежності відбудеться – однак у новому форматі.

Як ставляться тернополяни до скасування параду на День Незалежності − дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

Такі люди конкретних справ повинні бути в парламенті, – директор ТОВ «Дружба» Наталія Янкевич про Івана Чайківського (Відео)

Наступна стаття

Він шанує українську культуру, − заслужений артист України Василь Хлистун про Івана Чайківського (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.