На Всеукраїнську прощу до Зарваниці приїхали 80 тисяч прочан

У Мapiйcькoмy духовному цeнтpi, що в селі Зapвaниця Теребовлянського району, традиційно пройшла Всеукраїнська загальнонаціональна проща. Публічну охорону та безпеку понад вісімдесяти тисяч прочан забезпечували майже дві сотні поліцейських краю.
Цьогорічне паломництво вірних приурочене 30-річчю виходу греко-католицької церкви з підпілля та молитві за мир в Україні. До чудотворного місця прибули прочани з усіх куточків нашої держави, навіть з окупованого Донбасу та анексованого Криму а також гості  та духовенство з Чехії, Німеччини, Сполучених Штатів Америки, Канади, Польщі та інших країн світу.
Тисячі прочан з Тернопілля розпочали своє паломництво ще у п’ятницю, 12 липня, пішою ходою. Колони людей супроводжували правоохоронці та медики.
Попередня стаття

На Теребовляншині автомобіль на швидкості злетів у кювет (Фото)

Наступна стаття

У центрі Тернополя кандидат у нардепи побився з прихильником іншої політичної партії

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.