На Збаражчині вантажівка в’їхала у легковий автомобіль (Фото)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 16 липня близько дев’ятої години ранку. На трасі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулися вантажівка та легковий автомобіль.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За словами водія Ford(у), він увімкнув сигнал повороту і повертав ліворуч. В цей момент за ним їхав вантажний транспортний засіб марки DAF. Його кермувальник стверджує, що не бачив сповіщення про поворот і тому вирішив обігнати легківку.
В результаті, Ford опинився  під колесами великогабаритного транспорту. До лікарні потрапив з переломом кісток тазу та забоями водій легківки, а його пасажирові надали меддопомогу та відпустили.
Правоохоронці перевіряють свідчення кожного кермувальника та встановлюють причини аварії. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

На Шумщині фермерське господарство самовільно зайняло понад 50 га землі

Наступна стаття

Стріляють, щоб захистити: поблизу Тернополя військові навчання (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.