Визначено переможця, який здійснюватиме пасажирські перевезення в межах Тернопільської громади

7 липня на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради було затверджено примірний договір про організацію перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Тернопільської міської територіальної громади.

Того ж дня виконком затвердив протокол засідання конкурсного комітету з визначення перевізників пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в Тернопільській міській територіальній громаді від 09.07.2019 року.

Відповідно до протоколу, переможцем конкурсу визнано ТОВ “Терн Транс Сервіс», що впродовж наступних п’яти років здійснюватиме перевезення пасажирів на автобусних маршрутах: “Тернопіль – Курівці”, “Тернопіль – Вертелка”, “Тернопіль – Малашівці – Іванківці – Плесківці” та “Тернопіль – Глядки”, – повідомляють у Тернопільській міськраді.

До 27 липня з переможцем конкурсу буде укладено договір про організацію перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування Тернопільської міської територіальної громади, який вступить в дію з моменту підписання.

До слова, для забезпечення вищевказаних сполучень, цього року в с. Малашівці  облаштовано дві зупинки громадського транспорту, а також влаштовано посадкові майданчики на зупинках громадського транспорту в с. Вертелка (1шт.) та с. Кобзарівка (3 шт.). Загалом до кінця року заплановано встановити дев’ять додаткових зупинок громадського транспорту в межах Тернопільської міської територіальної громади.

Попередня стаття

«Зеленський, Тимошенко, Смешко», – тернополяни про свій голос на виборах (Відео)

Наступна стаття

«Захищає побратимів у судах, тож має бути у парламенті», – адвокатка про Тараса Пастуха (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.