Через “замінування” залізничного вокзалу у Тернополі евакуювали понад 300 людей

19 липня о 8:30 ранку у поліцію надійшло повідомлення про замінування залізничного вокзалу у Тернополі. Невідомий додав, що вибух прогримить через 20 хвилин. На місце події виїхали всі екстрені служби.

Співробітники кінологічного, вибухотехнічного відділів поліції та рятувальники обстежили приміщення вокзалу й прилеглі території. Задля безпеки було евакуйовано понад три сотні громадян. На щастя, вибухонебезпечних предметів виявлено не було. О дев’ятій годині роботу залізниці було відновлено. 

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального порушення, передбаченого частиною 1 статті 259 ККУ. 

Поліцейські також встановлюють особу зловмисника, чиї витівки підняли на ноги всі екстрені служби міста і нагадують, що за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Попередня стаття

На Тернопільщині пенсіонерка вколола собі замість ліків отруту для жуків

Наступна стаття

Бійки, реклама без замовників та іноземна агітація, – спостерігачі про передвиборчі порушення

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.