На Тернопільщині п’яний водій пропонував патрульним хабара

Інцидент трапився 18 липня близько 11 години ранку. На дорозі Ланівці-Теофіполь-Москалівка патрульні зупинили автомобіль марки Citroen Jumpy. За попередньою інформацією свідка, водій іномарки перебував в стані алкогольного сп’яніння. Інформація заявника підтвердилася.

Під час спілкування з керманичем інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. 41-річному правопорушнику запропонували пройти освідування у встановленому законом порядку, на що чоловік – відмовився.

Поліцейські скали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП ( Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП ( Керування автомобілем особою, позбавленою права керування транспортним засобом).

Та кермувальник вирішив уникнути відповідальності і діяти по – своєму: запропонував поліцейським хабар у розмірі 100 доларів США.

На чисельні попередження про кримінальну відповідальність громадянин не реагував та був наполегливим: вирішив “передати” кошти в своїх документах.

Для документування спроби надання неправомірної вигоди інспектори СРПП в Лановецькому районі та УПП в Тернопільській області викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановлюватиме усі деталі інциденту, – повідомляють у Патрульній поліції  Тернопільської області.

Попередня стаття

«Захищає побратимів у судах, тож має бути у парламенті», – адвокатка про Тараса Пастуха (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині пенсіонерка вколола собі замість ліків отруту для жуків

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.