Тернополяни, які отримують субсидії, мають надати у соцслужбу додаткову інформацію

В управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради повідомляють, що Кабінетом Міністрів України прийнято Постанову від 17.04.2019 р. № 373  якою передбачено з 1 жовтня 2019 року надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі.

З метою своєчасного і належного виконання вказаної Постанови, тернополянам, які користуються пільгами на житлово-комунальні послуги, необхідно терміново надати інформацію про номери мобільних телефонів до управління соціальної політики за адресою:  вул. Лисенка, 8, каб. 5, каб.10 або за телефоном (0352) 23 61 66.

Попередня стаття

Голосування на Тернопільщині відбулося без суттєвих порушень (Відео/Оновлено)

Наступна стаття

Тернополянка, яку разом з сином біля “МакДональдсу” збив італієць, просить про допомогу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.