Через загрозу обвалу у Тернополі розпочали реконструкцію альтанки біля озера (Відео)

Неподалік Тернопільського замку та скверу Яна Амора Тарнавського розпочали  реконструкцію альтанки, збудованої у 70-х роках. Рішення про ремонтні роботи прийняли після того, як фахівці зафіксували зсув грунту на місці її знаходження, у зв’язку з чим з’явилася загроза обвалу конструкції.

«Стара альтанка буде повністю демонтована, а для уникнення подальшого зсуву грунту, тут буде влаштований новий фундамент на буро-набивних палях, – зазначає директор підприємства Микола Лесів. – Після цього розпочнеться будівництво нової споруди зі збереженням попереднього вигляду елементів. Дещо зміниться лише місце розташування альтанки – для кращої стійкості будівлі, вона буде зведена ближче до скверу Яна Амора Тарнавського».

Як повідомили у Тернопільській міськраді, при сприятливих погодних умовах, реконструкцію альтанки заплановано завершити до святкування Дня міста.

Відео: Типовий Тернопіль

Фото: МедіаТОР

Попередня стаття

На Тернопільщині неповнолітній водій потрапив у ДТП

Наступна стаття

У Козівському районі поліціант відволікся на пасажирку і спричинив ДТП

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.