На Тернопільщині неповнолітній водій потрапив у ДТП

Із закритим переломом гомілки зі зміщенням та саднами в тернопільську дитячу лікарню з Хоросткова бригада швидкої допомоги госпіталізувала чотирнадцятирічного хлопчика. Травму неповнолітній отримав в результаті дорожньо-транспортної пригоди.
При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася 23 липня близько 15:45. Восьмикласник керував скутером і під час повороту не впорався з керуванням та впав на асфальто-бетонну дорогу.
З травмами його госпіталізували в травматологічне відділення. Правоохоронці з’ясовують усі деталі автопригоди, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

«Якщо змінювати, то всіх», – тернополяни про дострокові місцеві вибори (Відео)

Наступна стаття

Через загрозу обвалу у Тернополі розпочали реконструкцію альтанки біля озера (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.