На Тернопільщині розшукують водія, причетного до смертельної аварії

Аварія трапилася 27 серпня близько 18:30 години. Водій автомобіля збив велосипедиста і з місця пригоди втік. Тіло чоловіка  на узбіччі дороги Копичинець знайшов місцевий житель та повідомив у поліцію. 
На місце автопригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося, потерпілий їхав на велосипеді, коли його збив автомобіль. Загиблий – мешканець Гусятинського району, 1980 року народження. Чоловік від отриманих травм загинув на місці події, а водій автомобіля навіть не зупинився.
Працівники поліції звертаються до мешканців Копичинців, які бачили саму аварію, або водіїв автомобілів, які в період з 18:15 до 18:30 проїжджали вулицею Івана Франка і мають в автівках відеореєстратори, допомогти встановити особу втікача. Інформацію можна повідомити на лінію “102” або за номером (068)32-77-977.
Попередня стаття

На Тернопільщині облаштують сучасний сміттєсортувальний комплекс

Наступна стаття

В аптеках Тернополя відновлять видачу інслуліну, на закупівлю якого виділили 3 мільйони

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.