Тернополяни пропонують встановити у дитячих садочках камери відеоспостереження

Безпечні дитсадочки: тернополяни хочуть, аби у дошкільних навчальних закладах міста встановили камери відеоспостереження. Відповідну петицію на сайті міської ради написала Ірина Притула. Документ зібрав 109 голосів із 300 необхідних. До кінця збору підписів залишилося три тижні.

“Враховуючи нестабільну ситуацію в країні, для запобігання протиправних дій та зниження ризику терористичних загроз, доцільно забезпечити дитячі садочки камерами відеоспостереження. Такий захід є поширеним у всіх цивілізованих країнах, дає змогу батькам відчувати, що діти в безпечному середовищі, вирішувати конфлікти і захищати права, інтереси дітей та працівників дитячих садків. 

Оскільки у м. Вінниця, вже працюють над такою ініціативою і, невдовзі, всі садки будуть обладнані відеокамерами, просимо звернути особливу увагу на це питання, адже воно доцільне для усіх міст.”, – йдеться у петиції. 

Попередня стаття

У Тернополі в квартирі зачинилася півторарічна дитина (Фото)

Наступна стаття

У Білій водійка авто збила 12-річного хлопчика (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.