У Білій водійка авто збила 12-річного хлопчика (Фото)

З закритою черепно-мозковою травмою, струсом, закритим переломом плеча, забоями та іншими ушкодженнями в дитячу лікарню госпіталізували 12-річного хлопчика. Травми школяр отримав  у ДТП, яка трапилася 24 липня в селі Біла поблизу Тернополя.

Встановлено, водій автомобіля Chrysler при виїзді з другорядної дороги на головну, не переконалася в безпеці дорожнього руху і збила неповнолітнього, який перетинав на велосипеді проїжджу частину. Жінка одразу завезла потерпілого додому і вже родичі викликали швидку допомогу та поліцію.

Попередня стаття

Тернополяни пропонують встановити у дитячих садочках камери відеоспостереження

Наступна стаття

Тернополянин помер у власному автомобілі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.