Тернополянин помер у власному автомобілі

 У Великих Гаях у власному автомобілі помер чоловік. Про смерть водія у поліцію повідомив лікар бригади швидкої допомоги.
За словами правоохоронців, загиблий приїхав у Тернопільський район, аби відремонтувати машину. Після цього він сів в транспортний засіб, але не поїхав.
Тіло чоловіка виявив випадковий перехожий. Невідомий проходив повз припарковане на узбіччі авто. Всередині помітив чоловіка. Постукав у вікно, але реакції жодної від кермувальника не було. Тому перехожий викликав швидку.
Як з’ясувалося, 59-річний чоловік помер. Попередня причина смерті – серцевий напад. Проте судово-медична експертиза покаже остаточний діагноз. Слідів насильницької смерті на тілі експерт не виявив.
Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 ККУ з правовою кваліфікацією – природна смерть. Триває слідств, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

У Білій водійка авто збила 12-річного хлопчика (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині директора підприємства оштрафували за забруднення довкілля

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.