У Тернополі школярі та студенти не платитимуть за проїзд

З 1 вересня у Тернополі учні та студенти зможуть їздити комунальним транспортом – тролейбусами та автобусами 1А, безкоштовно. Таке рішення прийняли 24 липня на сесії міської ради.

Проте, безкоштовним проїзд буде лише за наявності «Файної карти».

«У навчальний період, включно з вихідними, проїзд для учнів та студентів буде безкоштовним. Вчора на сесії міської ради переглядали бюджет міста. Були додаткові надходження до бюджету, тому виділили кошти на проїзд. Чи буде так на канікулах, наприклад, осінніх, ще невідомо. Зараз налаштовується система проїзду», – каже начальник відділу звʼязків з громадськістю та ЗМІ Марʼяна Зварич.

До початку навчання проїзд для студентів та учнів у тролейбусі, за наявності карти тернополянина, коштуватиме 2,5 гривні. У маршрутці вартість залишиться незмінною.

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині у ДТП загинув гравець відомого футбольного клубу

Наступна стаття

На Тернопільщині облаштують сучасний сміттєсортувальний комплекс

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.