У Кременці водій автомобіля насмерть збив перехожого і втік (Фото)

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 липня близько 22:20 у Кременці. Біля одного із закладів громадського харчування водій автомобіля збив перехожого і втік. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група та лікарі. Проте врятувати життя потерпілому не вдалося. Від отриманих травм він помер ще до приїзду швидкої.

За попередньою інформацією, сорокачотирирічний потерпілий разом із сином переходили проїжджу частину дороги в невстановленому місці. Батько, і син перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння. Чому водій автомобіля Dacia Duster не помітив перехожих, встановить слідство. Ділянка шляху, де трапилося нещастя, освітлена.

Після аварії кермувальник не зупинився. Його автомобіль за кілька годин знайшли припаркованим на території лісового господарства в Почаєві. Працівники поліції встановлюють особу втікача та його місце перебування. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ.

Попередня стаття

Замкова гора в Кременці дивує краєвидом (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині священник запустив флешмоб з соняхами (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.