Чортківчанка стала першою леді Тернополя

Днями у Тернополі відбувся регіональний етап всеукраїнського конкурсу краси та особистості «Перша леді 2019». За титул найвродливішої змагалися 8 дівчат.  Перемогу здобула 18-річна  уродженка Чорткова Любов Гевко.

В день змагань учасниці представили чотири дефіле – представлення, вихід у дизайнерських сукнях, у купальниках та вечірніх сукнях. В день перед дефіле для конкурсанток було організовано так зване «pre-party», де красуні розповідали про себе, свої плани на майбутнє та демонстрували кулінарні вміння.

«На мою думку, перша леді – це всебічно розвинена особистість, в якій гармонійно поєднані як модельні дані, так і багатий внутрішній світ. Вона не може залишатися осторонь проблем, які турбують сучасне суспільство», – зауважує Любов Гевко.

Всеукраїнський етап конкурсу «Перша леді 2019» відбудеться в серпні в рамках студентської республіки в Одесі. За першість змагатимуться красуні зі всієї України, а Тернопілля представлятиме Любов. Обов’язковою умовою конкурсу є благодійний проект першої леді, – повідомили у Чортківській міській раді.

Попередня стаття

Через брак коштів ремонт Гаївського мосту може затягнутися до наступного року

Наступна стаття

На Тернопільщині смертельна аварія: людей вирізали з авто (Фото/Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.