Раніше судимий тернополянин поцупив з будівництва електроінструменти

26-річному тернополянину загрожує ув’язненя. Молодик, будучи раніше судимим за майнові злочини, проникнув на територію незакінченого будівництва і викрав болгарку та перфоратор. Про злочин повідомили будівельники, котрі, будучи зайняті іншою роботою, залишили електроінструменти без нагляду. Зловмисник цим скористався.

Завдяки камерам відеоспостереження, які встановлені на будівництві, поліцейським вдалося ідентифікувати особу крадія. Зловмисник у вчиненому зізнався. З речових доказів правоохоронці вилучили лише болгарку. Перфоратор крадій встиг продати. Триває досудове розслідування.

Попередня стаття

На Тернопільщині смертельна аварія: людей вирізали з авто (Фото/Відео)

Наступна стаття

У Тернополі поліціанти розшукують любителя дармового алкоголю (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.