На Тернопільщині жінка розшукує безвісти зниклого чоловіка

На Тернопільщині безвісти пропав житель села Таурів Козівського району Татарин Степан Омельянович, 1963 року народження.  Про зникнення чоловіка у поліцію повідомила дружина. Жінка зазначила, що розшукуваний вийшов з дому ще 26 липня і до досі не повернувся. Місце його знаходження невідоме. 
Прикмети зниклого: ріст 170 см, середньої тілобудови. Був одягнений в коричневі штани, бузкову куртку та коричневе взуття.
Усіх, хто бачив зниклого або володіє інформацією про його можливе місце перебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Козові (03547) 2-12-45 або на лінію «102».
Попередня стаття

На Тернопільщині – смертельна ДТП. У Смиківцях зіткнулись дві автівки (Фото/Відео)

Наступна стаття

Поблизу Тернополя водій мікроавтобуса виїхав на праве узбіччя, насмерть збив людину та протаранив авто (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.