«Дітям – не читати», – тернополяни про книги про одностатеві шлюби (Відео)

Книжки є чи не найпридатнішою платформою для проговорення складних тем. Будь то насильство чи булінг, нужда чи війна – всі ці речі допоможе збагнути книжка. Надто – книжка дитяча та підліткова. Діти і підлітки, ще позбавлені батьківських стереотипів, ще не зашкарублі й не замкнуті самі на себе – найпридатніше поле для складних розмов. Проте у батьківській спільності книги про одностатеві стосунки сприймають неоднозначно.

Чи купили б тернополяни своїй дитині книжку про одностатеві шлюби− дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР»

Попередня стаття

На Тернопільщині розпочався сезон полювання

Наступна стаття

З Голлівуду у Тернопіль. Форум “Кінохвиля” відвідає героїня фільму

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.