З Голлівуду у Тернопіль. Форум “Кінохвиля” відвідає героїня фільму

Під час 4-го кінофоруму «Кінохвиля» в Тернополі автори представлять документальний фільм «З України до Голлівуду». Він створений кінокомпанією «FRESH PRODUCTION GROUP» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Режисерами стрічки є Станіслав Сукненко та Галина Кувівчак-Сахно, сценарій написав Станіслав Сукненко, а спродюсували картину Олег Щербина та Юлія Чернявська, повідомляє Тернопільська КіноКомісія.

Зйомки фільму проходили в Україні та США. «З України до Голлівуду» – це перше масштабне дослідження «українського сліду» у Голлівуді. Це маловідома історія про досить значний внесок українців не тільки в кіноісторію славнозвісної «фабрики мрій», але й про їх неабиякий вплив на розвиток американського мистецтва. Справжнім сюрпризом для кіноманів стане присутність на представленні фільму однієї з її героїнь. На запрошення Тернопільської кінокомісії в Тернопіль прибуде Любов Кеске – старший віце-президент голлівудської кіностудії MGM. Всі бажаючі зможуть подивитися стрічку з 14 листопада . Вона демонструватиметься у кінотеатрі

Попередня стаття

«Дітям – не читати», – тернополяни про книги про одностатеві шлюби (Відео)

Наступна стаття

Суперника – на лопатки: тернополянин переміг на Чемпіонаті Світу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.