Суперника – на лопатки: тернополянин переміг на Чемпіонаті Світу (Відео)

Тернополянин Володимир Войтович переміг на Чемпіонаті Світу в Болгарії.

Володимир Войтович виборов для збірної України бронзову нагороду на Чемпіонаті Світу  з греко-римської боротьби серед кадетів (до 18 років). Тернополянин змагався у вазі 51 кг, залишивши “за бортом” борця з Румунії.  Вихованець КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» та «Школи вищої спортивної майстерності» м. Тернопіль переміг з рахунком 12-9, здобувши другу особисту нагороду.

Нагадаємо, в останній день Чемпіонату борці греко-римського стилю визначили володарів 5 комплектів нагород у вагових категоріях: 45, 51, 60, 71, 92 кг.

Загалом у скарбничці збірної України дві нагороди: їх здобули Володимир Войтович та Микита Алексеев (Харків), що змагався у вазі 80 кг. Завдяки досягненням наших борців Україна посіла загальнокомандне 9 місце на Чемпіонаті Світу.

Фото: http://wrestlingua.com

Попередня стаття

З Голлівуду у Тернопіль. Форум “Кінохвиля” відвідає героїня фільму

Наступна стаття

Четверо людей в лікарні. На Теребовлянщині рейсовий автобус зіткнувся з вантажівкою

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.