На території Тернопільської громади встановлять сучасні зупинки громадського транспорту

На території Тернопільської громади впорядкують та осучаснять зупинки громадського транспорту. Нові архітектурні типи зупинок затвердили на черговому засіданні виконавчого комітету.

Відповідно до ескізів, основними елементами конструкції є: накриття зупинки, що забезпечить ефективний захист від сонця, бокова частини, влаштована з гартованого скла з антивандальною плівкою, комфортні дерев’яні або пластикові лавки для сидіння, розміщення рекламного сітілайту та електронних табло і таблиць із розкладом та схемою руху транспорту.

Встановлення усіх наступних зупинок у Тернополі виконуватимуть відповідно до затверджених зразків, а вже існуючі зупинки громадського транспорту поступово замінять.

Перші оновлені та модернізовані зупинки громадського транспорту з’являться на території Тернопільської громади вже до кінця цього року.

Попередня стаття

Поліцейські Тернопільщини вирушили на схід України (Відео)

Наступна стаття

Броньований «Хаммер» у центрі міста. У Тернополі демонструють військову техніку (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.