Стартувала реєстрація на «Тернопільську Озеряну-2019»: цьогорічний призовий фонд – 2 200 доларів

14 вересня відбудеться традиційна спортивна подія «Тернопільська Озеряна – 2019». Це вже 23-ій легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню фізичної культури і спорту.  Переможців визначатимуть окремо серед жінок і чоловіків у 10-ти вікових категоріях. Цьогорічний призовий фонд «Тернопільської Озеряни – 2019» складає 2200 у.о., який розіграють переможці та призери в абсолюті серед чоловіків та жінок.

До участі в змаганнях запрошуються любителі оздоровчого бігу міста та областей України віком від 18-ти років. Зареєструватись можна за посиланням: athletic-events.com/events/567.

Попередня стаття

Житель села Чернелів-Руський вкрав у тернопільського підприємця 28 тисяч гривень

Наступна стаття

У Тернополі поблизу “Обнови” ДТП. Рух транспорту ускладнений

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.