Житель села Чернелів-Руський вкрав у тернопільського підприємця 28 тисяч гривень

21-річного жителя села Чернелів Руський Тернопільського району судитимуть за крадіжку. Молодий чоловік привласнив понад 28 тисяч гривень, працюючи на підприємстві торговим агентом.
Потерпілий повідомив, молодик приступив до роботи у березні цього року. Попрацював недовго, коли підприємець став помічати, що агент не приносить до каси всієї суми грошей, вирученої за проданий товар. У результаті бізнесмен не дорахувався понад 28 тисяч гривень.
Недобросовісного працівника звільнили. Нині він намагається повернути привласнені кошти, проте за вчинене доведеться перед судом. Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 190 ККУ.
Попередня стаття

Діти учасників АТО з Тернопільщини поїхали відпочивати на море

Наступна стаття

Стартувала реєстрація на «Тернопільську Озеряну-2019»: цьогорічний призовий фонд – 2 200 доларів

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.