У Чорткові хулігани зламали та пограбували туристичну «родзинку» міста (Відео)

У ніч з 4 на 5 серпня у Чорткові двоє невідомих скоїли крадіжку. Спочатку молодики зламали туристичну скриню, яка розташована на пішохідній алеї неподалік костелу, а потім викрали всі кошти, які знаходилися у конструкції. Злочин зафіксувала камера відеоспостереження.
“Варто зауважити, що злодії викрали всі іноземні гроші, залишивши лише дрібні українські. Заява про скоєння злочину вже зареєстрована у Чортківському відділі поліції ГУНП в Тернопільській області. Чортківська міська рада надає відео з камер спостереження та просить мешканців міста допомогти впізнати та розшукати зловмисників”, – зазначають у Чортківській міській раді.

Нагадаємо, скриню встановили напередодні святкування Дня міста минулого року. Вона була цікавою туристичною “родзинкою”, адже по купюрах та монетах, які туди кидали, згодом можна було би визначити, з яких країн у Чорткові побували туристи.

Попередня стаття

Дітям-сиротам, які хочуть отримати житло, необхідно поновити документи

Наступна стаття

У Козівському районі пропала пенсіонерка (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.