Дітям-сиротам, які хочуть отримати житло, необхідно поновити документи

Дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті Тернопільської  міської ради, потрібно терміново поновити документи. Для цього слід звернутися у відділ квартирного обліку та нерухомості, що на вулиці Листопадова,11 у Тернополі. 

Нагадаємо, 26 червня 2019 року Кабінет Міністрів України прийняв Постанову №616, якою визначив  Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Більш детальну інформацію можна отримати, зателефонуавши 40-41-30.

Попередня стаття

Реалії капеланів. Військовий священик з Тернополя презентував книгу на Луганщині (Відео)

Наступна стаття

У Чорткові хулігани зламали та пограбували туристичну «родзинку» міста (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.