Кільце встановлять біля двоаркового мосту в Тернополі

Круговий рух транспорту запровадять з 9 серпня біля двоаркового мосту – на перехресті вулиць Б. Хмельницького та С. Крушельницької.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет 7 серпня.

Як кажуть у міській раді, така схема проїзду – експериментальна і тимчасова. Кільце планують облаштувати, щоб уникнути ДТП, які часто стаються перед мостом зі сторони вул. С. Крушельницької.

«Упродовж цих вихідних, коли завантаженість доріг буде нижчою, тут буде влаштовано експериментальну схему організації дорожнього руху, а саме – кільцевий рух транспорту. Якщо така схема дасть позитивні результати і тернополяни підтримають, незабаром тут проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття з відповідною розміткою та додатковими засобами організації дорожнього руху», – сказав міський голова Сергій Надал.

Кільце облаштують зі спеціальних блоків, як на Гаївському перехресті. Якщо ДТП та ускладнень руху стане менше, то тимчасове кільце замінять на стаціонарне.

Попередня стаття

«Чоловіки заробляють, жінки – керують», – тернополяни про ролі у сім’ї (Відео)

Наступна стаття

Після реконструкції на вулиці Чорновола змінять напрямок руху транспорту та встановлять громадську вбиральню

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.