На Тернопільщині родичі розшукують безвісти зниклого 79-річного дідуся

Правоохоронці Козівського відділення поліції розшукують зниклого жителя районного центру Луця Станіслава Володимировича, 1940 року народження.

Вранці, 7 серпня пенсіонер вийшов з дому та не повернувся. Стурбовані родичі звернулися за допомогою до поліцейських, аби встановити місце знаходження краянина.

Розшукуваний був одягнений в чорні спортивні штани з полосами, білу сорочку з чорними полосками на короткий рукав, кашкет та черевики чорного кольору. Прикмети зниклого: ріст 170 см, худорлявої тілобудови, з залисинами.

Усіх, хто бачив краянина або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Козові (03547) 2-12-45 або на лінію «102».
Попередня стаття

Після трьох місяців служби на сході додому повернулися поліцейські Тернопільщини

Наступна стаття

У Тернополі внаслідок ДТП згорів автомобіль (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.