Через конфлікт з керівником з Тернопільського оркестру звільнилися майже всі працівники (Відео)

З тернопільського оркестру звільнились майже всі артисти на знак протесту керівникові. Причина – крісло, яке полетіло в голову одного з них, випущене з рук керівника. У музиканта – травма ока, у диригента – 30 заяв на звільнення. Такий собі протест оркестру з вимогою усунути керівника з посади. Повідомляє «ТСН». 

Протягом 20 років, які музиканти грають разом, жодних конфліктів не виникало. Однак, дирижер часто приходив на роботу в стані алкогольного сп’яніння, що й викликало обурення в колективі.

“Керівник приходить на роботу в алкогольному сп’янінні і б’є старшого чоловіка кріслом по голові. Це для мене лишитися в такому колективі. Я просто написав і пішов звідси», – зазначив Віталій Вернюк, артист Тернопільського муніципального «Оркестра волі».

За фактом побиття музиканта відкрили кримінальне провадження. Міська рада керівнику оркестру оголосила догану. За словами чиновників, причин для звільнення вони не бачать. Керівник оркестру в свою чергу розпочав набір нових музикантів.

Попередня стаття

У Тернополі чоловік погрожував пістолетом пасажирам тролейбуса (Відео)

Наступна стаття

“Чого хоче жінка…”: тернополянок запрошують на майстер-класи для вишуканих леді

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.