У Тернополі чоловік погрожував пістолетом пасажирам тролейбуса (Відео)

Кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 ККУ слідчі Тернопільського відділу поліції розпочали щодо 55-річного жителя обласного центру. Зловмисник хуліганив у громадському транспорті.
До правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в тролейбусі, який курсує за одинадцятим маршрутом, невідомий чоловік погрожує пасажирам предметом, схожим на пістолет. На зупинці в центрі дебошира з громадського транспорту зняли поліцейські.
З’ясувалося чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку нетверезий тернополянин спровокував словесний конфлікт із одним із пасажирів, а згодом став погрожувати предметом схожим на пістолет.
Речовий доказ поліцейські вилучили і відправили не експертизу.  Згідно санкцій статті зловмисникові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.
Попередня стаття

Бережанці задихаються від пилу, який “підносять” вантажівки, проїжджаючи через місто (Відео)

Наступна стаття

Через конфлікт з керівником з Тернопільського оркестру звільнилися майже всі працівники (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.