На Шептицького прибрали великогабаритні автопричепи, на які скаржилися тернополяни

З 7.00 год. ранку, 15 серпня, представники правоохоронних органів спільно з податковою інспекцією та управлінням муніципальної інспекції проводять рейд біля ринку на вулиці Шептицького.

Як інформують в управлінні муніципальної інспекції, від мешканців міста поступали численні скарги, що на даній ділянці дороги припарковані великогабаритні фури, які створюють незручності пішоходам та водіям. Окрім того, з цих фур здійснювалася несанкціонована торгівля баштанними культурами.

На місці представники робочої групи виявили три великогабаритні автопричепи, які були припарковані на проїжджій частині та створювали небезпеку руху на даній ділянці дороги. Дані автопричепи фур були забрані з проїжджої частини та переміщені на інші території для зберігання.

До слова, робота з виявлення порушників іншими службами на даний момент тривають, – повідомили у Тернопільській міській раді.

Попередня стаття

У Тернополі змінили терміни передачі показників електролічильника

Наступна стаття

Тернопільські артилеристи підтвердили свій рівень на змаганнях кращого розрахунку об’єднаних сил (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.