У Малій Комп’ютерній Академії юні тернополяни стають ІТ-спеціалістами (Відео)

Ґаджети на користь. Їх не потрібно забороняти дітям, їх треба вміло використовувати. Мала Комп’ютерна Академія «IT STEP», що діє у Тернополі понад рік, ламає стереотип. Тут діти, віком від 7 до 14 років, грають ігри, які самі розробили. А ще програмують власноруч виготовлених роботів.

У зручній лабораторії діти здобувають практичні знання, які нині затребувані на ринку праці.

 «За різними напрямками займаються: це ІТ-старт з розвитку загальної обізнаності в комп’ютерній техніці, займаються і леґо-роботами, програмують леґо-роботів, зокрема леґо-майндстормс, займаються 3-D моделюванням, друком на 3-D принтері, обробкою фото- та відеозображення, працюють у програмному забезпеченні компанії Adobe Photoshop», каже керівник навчального процесу в комп’ютерній академії «IT STEP» Андрій Костюк.

Артем підбирає останні деталі до свого робота, звіряється з програмою на моніторі і натискає запуск. Машина оживає.

«Деякі речі вмів, а деякі ні, наприклад, робити інтро, працювати в канві, трохи малювати піксель-арти у Photoshop. Ми працювали ще в програмі  Construct 2 , створювали ігри», – каже студент Малої Комп’ютерної Академії «IT STEP» Артем Костюк.

Навчальний процес в академії побудований у формі гри. Майбутні ІТ-спеціалісти виготовляють індивідуальні проекти. Така самостійність дає можливість самореалізуватись і полюбити те, що робиш, – відмічають викладачі.

«Тут можна багато всього робити, наприклад, від створення сайту – до історії, як з’явились роботи, до програмування їх.  І ми їх разом складаємо. Вже 2 рік навчаюсь тут», – каже студент Малої Комп’ютерної Академії «IT STEP» Олексій Сю.

 «Тут класно вчитися, сидимо за комп’ютерами і робимо всяке цікаве: малюємо, створюємо свою гру. Тут навчились робити ігри, навчились малювати пікселями самим свої картинки», – розповіла студентка Малої Комп’ютерної Академії «IT STEP» Маргарита Соняк.

За рік шлях IT-спеціалістів в Академії «IT STEP» розпочали понад дві сотні студентів. У вересні стартує новий набір. Навчання триватиме 3 або 5 років, залежно від віку дитини. А відвідувати заняття тернополяни можуть за зручним графіком – у будні чи вихідні.

«Комп’ютерна академія «IT STEP» – найбільший міжнародний навчальний заклад, що спеціалізується на ІТ-освіті для дорослих і дітей. Для студента Малої Комп’ютерної Академії комп’ютер перестає бути просто іграшкою, а стає інструментом для створення власних проектів та розвитку вашої дитини, незалежно від того, чим він буде займатися у майбутньому», – зауважив керівник Академії«IT STEP» у Тернополі Віталій Бабій.

Навчатись в академії можна і в дорослому віці. Заклад вручає випускникам дипломи міжнародного зразка. А далі для них відкриті двері усіх технічних вишів України та світу , – каже Віталій Бабій. Тож запрошує приєднуватись до сім’ї юних «айтішників» і вже зараз зробити вклад у майбутнє своєї дитини.

 

Контакти Комп’ютерної Академії «IT STEP»:

м. Тернопіль

вул. Гетьмана Мазепи, 10 (4 пов.)

тел. 067 699 57 75

email: office_te@itstep.org

Попередня стаття

Суд підтвердив законність тарифів на проїзд у громадському транспорті Тернополя

Наступна стаття

Під поїзд потрапив 25-річний теребовлянець, юнак помер у реанімації

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.