Рев мотоциклів та рок-концерт. У Чорткові відшумів «пікнік» байкерів

Рев мотоциклів та байкери з татуюваннями. З 16 по 18 серпня до Чорткова на мото-рок-пікнік з’їхались любителі «залізних коней», – повідомляє Сhortkiv.city.

Як пишуть журналісти місцевого видання, на фестивалі були мотоцикли від мініатюрної Honda з двигуном від бензопили – до потужних і крутих Harley Davidson і Honda Gold Wings, які коштують 10-20 тис. у. о.

Як сказав співорганізатор «пікніка» Артур Марунов, основне місце проведення дійства – замок Гольських у Чорткові, але окремі заходи відбувались у міському парку та в с. Бичківці.

Він розповів, що на фестиваль до містечка приїхало орієнтовно 120 мотоциклістів.

Бачу, є кияни, помітив байки з польськими і литовськими номерами. Сподіваюся, це не «палені» мотоцикли, а гості з-за кордону. Але найбільше – з Чорткова, – Артур Марунов.

Байкери  освячували мотоцикли в церкві святої Покрови. Потім були пробіг вулицями міста мотоколоною з національною символікою, заїзд на площу, де відбулась мотовиставка, показові виступи мотоциклістів, та рок-концерт у стінах замку Гольських. В останній день фестивалю – недільне богослужіння та завершення мото-рок-пікніка.

Фото: Любомир Габруський

Попередня стаття

Адам і Єва, Тривога, Остання династія: що символізують скульптури на березі Тернопільського ставу (Відео)

Наступна стаття

«Тварина дико кричала»: у Теребовлі чоловік жорстоко переїхав собаку

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.