Оформити призначення пенсії тернополяни можуть, не виходячи з дому

Пенсійний фонд України запровадив нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в “один дотик”. Тепер подати документи на оформлення пенсії (заява та копії документів, завірені електронним підписом) можна в електронному вигляді через вебпортал Фонду.

Повідомлення про те, що потрібно відвідати сервісний центр для отриманням пенсійного посвідчення, користувач сервісу отримає онлай, після прийняття рішення про призначення йому пенсії.

Сервіс призначення пенсії в “один дотик” запроваджено для зменшення паперового документообігу під час надання послуг. Впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому, – вважає начальник Головного управління Пенсійного фонду в Тернопільській області Ігор Москалик.

Попередня стаття

Заснув, а вудки залишив на березі: зборівчанина обікрали на риболовлі

Наступна стаття

Тернопільське товариство нажилося на пенсіонерах на 300 тисяч гривень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.